Om oss

NyBank.no ble opprettet våren 2021 av personer med erfaring innenfor bank og finans. Vårt mål i NyBank.no er å sette kunden i fokus og tilby de beste valgmulighetene og betingelsene innenfor boliglån. NyBank.no har derfor spisset sin kompetanse innenfor to produkter som omfatter boliglånsmarkedet:

Ordinære boliglån
Mange bankkunder betaler i dag høy rente på sine boliglån, uvitende om at de kan få bedre betingelser og spare tusenvis av kroner i året gjennom å refinansiere. Vi ønsker derfor å tilby våre kunder muligheten til å søke lån i alle Norges banker gjennom å bruke ett søknadsskjema. Dette gir kunden muligheten til å sammenligne ulike tilbud som igjen betyr penger spart hver måned. Tjenesten kan også brukes av de som ønsker å søke sitt første boliglån, mellomfinansiering eller kjøp av sekundærbolig. Tjenesten er selvfølgelig helt kostnadsfri for våre kunder.

Spesiallån
Dette boliglånsproduktet er for de som har fått avslag på sin boliglånssøknad fra de ordinære bankene grunner ustabil økonomi, betalingsanmerkninger, risiko for tvangssalg, høy usikret gjeld som forbrukslån eller kredittkort. Gjennom våre samarbeidspartnere som har spesialisert seg på denne type kunder, ønsker vi å gi kunden valgmuligheter selv i en vanskelig situasjon. Gjennom å bruke vårt søknadsskjema på NyBank.no, vil kunden kunne få tilbud fra alle spesialbankene som er i Norge.

Vi lar bankene konkurrere om deg som kunde, slik at du får de beste betingelsene uansett din situasjon. Trygt, raskt, enkelt, og selvfølgelig helt kostnadsfritt.